Kinesioteippaus

 

Kinesioteippaus on alunperin japanilaisen kiropraktikko Kenzo Kasen kehittämä hoitomuoto, joka perustuu ihon ja sen alaisten kudosten kevyen liikuttelun aikaansaamaan positiiviseen vaikutukseen nivelen liikelaajuuden paranemisessa sekä koetun kivun helpottumisessa. Työkaluksi tähän löytyi ainutlaatuinen elastinen teippi, joka kiinnitetään iholle erityisten tekniikoiden avulla.

Kinesioteippausta käytetään yleisimmin lievittämään kipua, lisäämään nivelliikkuvuutta, ohjaamaan liikettä, kohentamaan asento- ja liiketuntemusta sekä optimoimaan lihastoimintaa. Myös erilaisiin turvotustiloihin voi kinesioteippauksesta olla apua. Kinesioteippaus eroaa ratkaisevasti perinteisestä urheiluteippauksesta, jossa niveltä pyritään tukemaan ja liikkuvuutta rajoittamaan, mutta kumpikaan teippausmenetelmä ei poissulje toistaan.

Käytämme kinesioteippausta tarvittaessa mm. terapeuttisen harjoittelun tukena
ja yhtenä fysioterapeuttisena keinona osana muuta kuntoutusta. Teippiä voi pitää 3 vrk-3 vkoa tarpeen mukaan. Teipin kanssa voi käydä saunassa ja suihkussa normaalisti. Mikäli teipattavalla alueella on ihokarvoja, tulisi ne ajaa pois esim. edellisenä päivänä.

Puhelin:

050 358 2462

Sähköpostiosoite:

marketta@fysiomarketta.com

Osoite:

Ilvolankatu 22 B

74100 Iisalmi

Ota yhteyttä